Fisherman is gericht op kwaliteit, maatwerk en eenvoud


Advocaten

Michel Visser (Advocaat)

Michel is inmiddels meer dan 10 jaar advocaat en staat bekend als pragmatisch. Michel begeleidt bedrijven en vermogende particulieren bij hun (vastgoed)projecten en hun contractuele vraagstukken. Hij is gespecialiseerd in de exploitatie van commercieel vastgoed en het huurrecht. Daarnaast heeft hij een uitgebreide procespraktijk. Michel heeft de specialisatieopleiding van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten afgerond. 

Naast advocaat is Michel ook universitair docent aan verschillende universiteiten en enkele andere juridische organistaties waaronder de Universiteit van Amsterdam, de Universiteit Nijmegen en de Hogeschool Leiden op het gebied van het vastgoedrecht, huurrecht en het beslag-en executierecht. Verder publiceert Michel met grote regelmaat over het huurrecht en het beslag –en executierecht. 


E: visser@fishermanadvocaten.nl
T: 020 - 723 03 38
M: 06 - 395 837 52

 

 

Suzan Brugman (Advocaat)

Suzan is beginnend advocaat-medewerker van Fisherman en heeft de nodige ervaring opgedaan op een nichekantoor op het gebied van het vastgoed. Voorts is Suzan gespecialiseerd in het beslag- en executierecht. Suzan begeleidt bedrijven en vermogende particulieren bij hun (vastgoed)projecten en hun contractuele vraagstukken.


E: brugman@fishermanadvocaten.nl
T: 020 - 705 10 74
M: 06 - 430 290 83